Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Software Developer

0
job-openings

Description


Voor de afdeling AdWare, zijn wij op zoek naar een ervaren Software Developer die bekend is met applicatiebouw binnen Microsoft.NET (C#) en SQL databases (MySQL, Microsoft SQL server).
Kennis van de markt in combinatie met vragen en wensen van klanten is de basis voor de ontwikkeling van het product concept. De Software Developer zal in samenspraak met een collega verantwoordelijk zijn voor de vertaling naar het datamodel en de user interface. Daarna dient de applicatie ontwikkeld te worden en door het team te worden getest. 
Je werkt aan interessante producten voor de verschillende opdrachtgevers en klanten van GfK. Belangrijke gebruikers van onze analyse en planning software zijn mediabureaus die campagnes inkopen en sales houses van exploitanten die campagnes verkopen. De software geeft de gebruikers inzicht in het surfgedrag van een bepaalde doelgroep, maar helpt ook bij het vinden van het optimale mediaplan (zowel voor internet, tv als radio). Kortom, deze software is een belangrijke tool voor onze klanten om inzicht te krijgen in de gebruikte media. 
De komende jaren staan in het teken van innovatie. Samen met de andere collega’s zal gekeken worden naar andere meer modernere (web interface) technologieën voor de ontwikkelen van de software.
Requirements
Je hebt minimaal een Hbo opleiding gevolgd tot Software ontwikkelaar of iets vergelijkbaars en minimaal vijf  jaar ervaring met het bouwen van web applicaties binnen Microsoft .NET en SQL. Affiniteit met marktonderzoek en de mediawereld is een pre. Bovendien heb je een goed gevoel voor user interfaces, ben je flexibel en heb je oog voor kwaliteit. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Tenslotte is het van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de nieuwste technologieën. Door jouw vak- volwassenheid en sterke persoonlijkheid ben je staat de werkzaamheden snel eigen te maken. Dit gebeurt met name door learning on the job.
Kernwoorden die aansluiten op het team zijn; innovatief, gedreven, zelfsturend, sparringpartner, creatief.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.