Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Research Professional Brand & Customer Experience

0
job-openings

Description


GfK is een van de leading global research companies met ruim 13.000 medewerkers in 100 landen. Voor de product group Brand & Customer Experience (BaCE) zijn wij op zoek naar een Research Professional. De product group BaCE is gespecialiseerd in onderzoek en consultancy op het gebied van merk- en klantbeleving. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan onderzoek naar merkpositie, effectiviteit van off- en online campagnes, touch point effectiviteit tijdens de purchase journey en loyaliteitsvraagstukken. Wij doen deze onderzoeken in diverse branches.
Wat wordt jouw rol?
Inventariseren, implementeren en coördineren van het onderzoekstraject
Als Research Professional ben je (samen met de Consultant) verantwoordelijk voor het gehele onderzoekstraject bij de klant.
Vanuit de onderzoekdoelstellingen maak je samen met de klant de vragenlijst, je regelt het veldwerk, bewaakt het hele veldwerkproces, zorgt voor verwerking van de resultaten waarna je samen met de Consultant dit uitwerkt in een spetterende “story telling “presentatie en actionable insights.
Vanzelfsprekend word je bij al deze stappen begeleid door een van onze Senior Consultants. Op deze wijze ben je continu bezig met je eigen ontwikkeling en die van de klant.
Wat wij bieden?
Een prettig werkomgeving binnen een team van enthousiaste professionals die het leuk vinden om vanuit onderzoek meerwaarde te leven aan de merk- en communicatievraagstukken bij vele (internationale) klanten. Onze teamcultuur kenmerkt zich door een hoge mate van vrijheid waarin initiatief en ontwikkeling worden gestimuleerd. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.
Requirements
Wie ben je?
Onderzoekend, ambitieus, sparringpartner voor consultant en klant
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en 0 tot 2 jaar werkervaring. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en goede schriftelijke vaardigheden. Je streeft naar nauwkeurigheid en perfectie. Onder hoge werkdruk presteer je goed (of zelfs beter) en houd je continu de kwaliteit van het eindproduct in ogenschouw. Om goed te functioneren in ons team ben je enthousiast, creatief, betrokken, gedreven en ontbreekt het je niet aan humor en relativeringsvermogen.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.