Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Research Manager Foodservice

0
job-openings

Description


GfK Nederland ziet haar positie binnen de Foodservice markt momenteel sterk groeien. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe research manager die in staat is om klanten in deze markt mee te nemen in marktontwikkelingen en te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun marktpositie. 
Met jouw marktkennis, sterk commercieel gevoel en affiniteit met onderzoek draag je bij aan een groeiend omzetresultaat in de boeiende
wereld van Foodservice. Je bouwt samen met ons aan een sterke marktpositie binnen de dynamische markt van buitenshuis consumptie en adviseert
daarbij formules en fabrikanten die actief zijn binnen horeca en catering over hun positionering en marktbewerking. 
Je houdt ervan om collega’s en klanten te challengen, te prikkelen met je creatieve zienswijze op dingen. Je houdt van creëren, bouwen en veranderen.
Requirements
Je bent een ondernemende persoonlijkheid, deskundig, gedreven, inspirerend en stelt de klant altijd centraal. Je bent zelfsturend met regie op de invulling van jouw baan en de resultaten die je nastreeft. Je neemt verantwoordelijkheid, staat voor jouw deskundigheid en daagt collega’s en klanten uit om tot het beste resultaat te komen. Bij voorkeur heb je 2-8 jaar werkervaring in relevante functies aan fabrikantenzijde (marketing/sales), formulezijde (formule/categorie) of bij een research-/consultancybureau.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.