Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Project Manager Panels

0
job-openings

Description


Als Project Manager staan de kwaliteit en de ontwikkeling van onze GfK Onderzoekspanels centraal. Je werkt daarbij op het snijvlak van Onderzoek, Marketing Communicatie & IT-processen door klantwensen, GfK-teams, en ‘jouw’ panelleden te verbinden.
Met je organisatietalent geef je op een dynamische manier invulling aan projectmanagement. Je plant en structureert in je rol alle werkzaamheden rond het beheren van onze GfK panels. Hierbij stimuleer je je projectteam en panel helpdesk om optimale kwaliteit te leveren.
Je informeert en motiveert ‘jouw’ panelleden via communicatie en ziet het als een uitdaging om hiervoor nieuwe concepten te bedenken. Interesse in het creëren van originele content en het gebruiken van (nieuwe) informatietechnologie voor marktonderzoek is hierbij essentieel.
Met jouw logisch denkvermogen ben je bovendien in staat mee te denken over het verzamelen en verwerken van de onderzoeksdata. Vanuit je kennis vertaal je ‘needs’ van (interne) klanten en je team naar de inrichting van effectieve systemen en processen om de panels uit te bouwen.
Over de panel- en datakwaliteit voer je op regelmatige basis overleg met je interne klanten. Daarnaast beheer je de budgetten van je panels. Over beide leg je verantwoordelijkheid af aan je manager.
Requirements
Je hebt een WO werk- en denkniveau met zeker 3 jaar werkervaring in een relevante omgeving of functie.
Je bent een enthousiaste team player die zijn goede communicatievaardigheden op een servicegerichte manier inzet.
Met je pro-activiteit ga je continu zelf op zoek naar nieuwe uitdagingen die je doortastend en effectief aanvliegt. Je laat daarbij je interesse en kennis van (online) communicatie, (mobiele) technologie, procesinrichting en onderzoekdata zien en groeien.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.