Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Managing Consultant Advanced Business Solutions

0
job-openings

Description


In het streven van onze FMCG klanten om zich te onderscheiden van de concurrentie, wordt men geconfronteerd met marktontwikkelingen die invloed hebben op hun doelstellingen. Dit resulteert in vraagstukken waar gedegen onderzoek, analyse en advies bijdraagt tot het maken van strategische keuzes.
Binnen GfK presenteert de afdeling ABS (Advanced Business Solutions) zich als verlengstuk van de klant. Als ‘de specialist’ richt ABS zich organisatiebreed op het identificeren van issues, het adviseren van klanten op deze issues en de implementatie ervan.
Voor het ABS team zijn we op zoek naar een “teamleader” die vanuit zowel een inhoudelijk als commercieel perspectief leiding geeft aan een professioneel team, waarbij coaching, thought leadership richting klant en performance management hand-in-hand gaan.
In deze functie ben je commercieel verantwoordelijk voor het managen van een aantal lokale, nationale en/of internationale accounts waarmee GfK een langdurige relatie heeft opgebouwd.
Je spart met de klant over de specifieke behoeften of uitdagingen en weet hier, samen met de klant, invulling aan te geven.
Je geeft leiding aan een professioneel team van Consultants en Specialisten. Je draagt zorg voor zowel je eigen succes, als het succes van het team en dat van de klant.
Tot op hoog niveau ontwikkel je de relatie bij de klant tot een vertrouwensrelatie, waarbij Customer Intimacy dé succesfactor is.
Vanuit een consultancy perspectief ken je alle ins en outs van de geboden oplossingen maar ben je, indien nodig, ook in staat uitdagingen tailor made aan te pakken.
De FMCG markt is in ontwikkeling en dit volg je permanent waarbij je veranderingen weet te toetsen aan klantissues. Je beheert een breed en gevarieerd klantportfolio, weet de relatie te ontwikkelen, groeidoelstellingen te realiseren en actief in te spelen op nieuwe business leads.
Requirements
Je hebt een academisch werk- en denkniveau waarmee je de klant op het juiste niveau kan aanspreken, vraagstukken kan doorgronden en je teamleden kan coachen.
Je hebt bewezen commerciële resultaten en voelt je prettig in een consultancy rol.
Je hebt ervaring met het managen, coachen, motiveren en begeleiden van een team met hoog opgeleide professionals.
Een relatie weet je op waarde in te schatten en hebt geen schroom om klanten te challengen.
Je hebt inzicht in de klantprocessen en de ontwikkelingen bij je accounts in relatie tot actuele marktontwikkelingen.
Bij voorkeur heb je ervaring aan fabrikantzijde in de wereld van FMCG. Je bent analytisch vaardig en weet jouw netwerk aan te spreken en uit te bouwen.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.