Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Consultant Market Opportunities & Innovation

0
job-openings

Description


Voor het team Market Opportunities & Innovation (MOI) zijn wij op zoek naar een Inspirator die vanuit een commercieel perspectief zijn/haar accounts meeneemt in innovatieve marktonwikkelingen en opkomende markttrends.  Je houdt ervan om collega’s en klanten te challengen, te prikkelen met je creatieve zienswijze op dingen. Je kunt trends uit andere markten creatief doorvertalen naar marktkansen voor jouw klant. Daarbij zijn termen als Fuzzy front end, Strategy Canvas, Branchmarking en Blue Ocean Strategy voor jou bekend.
Als Consultant ben je verantwoordelijk voor:
•  Ontwikkelen van relevante inzichten om een klantenrelatie  samen met collega’s uit de Industry Group te ontwikkelen en, met gedoseerde assertiviteit, verder uit te bouwen. Uiteraard voor onze klanten, maar ook intern door het initiatief te nemen in de verdere ontwikkeling van ons portfolio op gebied van  marktkansen en innovatie. 
•  Strategische consulting door de klant, op (senior) management niveau, te adviseren bij het ontwikkelen van effectieve strategieën ten aanzien van hun marktontwikkelingen.
•  Formuleren van onderzoeksvraagstukken door de klantvraag op een   juiste manier te interpreteren. Samen met de research professional  uitwerken van inhoudelijke rapporten en deze vertalen naar ‘actionable insights’ voor (senior) management.
Requirements
Je hebt een Universitaire of gelijkwaardige opleiding en je hebt bij voorkeur ervaring met onderzoek aan klantzijde (minimaal 5 jaar).
•  Je hebt een drive voor innovaties en bent altijd “connected”, onder andere via social media.
•  Kennis en ervaring in marktontwikkeling en strategie.
•  Vanuit Fact based consultancy commercieel gedreven, denken vanuit de klant.
•  Organisatie sensitief, je weet een organisatie te doorgronden en de juiste contacten aan te spreken.
•  Analytisch met goede statistische inzichten.
•  Communicatief, met goede presentatie en consulting skills.

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.