Monthly Archives
Write Course Reviews!
Rate and Share Courses!!
Spread Free Education!!!


Click here to visit IIMRA Main Site

Become Social, Stay Connected!

Consultant Advanced Business Solutions

0
job-openings

Description


Wil jij werken in hèt Expert team van Nederland?

Voor het team Advanced Business Solutions zijn wij op zoek naar een gepassioneerd Consultant die vanuit een gedreven commercieel perspectief zijn/haar accounts meeneemt in het optimaliseren van de marketingmix en opkomende markttrends.  Je houdt ervan om collega’s en klanten te challengen, te prikkelen met je expertise op het gebied van promoties, pricing en segmentatie. Je kunt trends uit andere markten creatief doorvertalen naar marktkansen voor jouw klant.
Verantwoordelijkheden:
Ontwikkelen van relevante inzichten om een klantenrelatie samen met collega’s te ontwikkelen en, met gedoseerde assertiviteit, verder uit te bouwen. Uiteraard voor onze klanten, maar ook intern door het initiatief te nemen in de verdere ontwikkeling van ons portfolio op gebied van marktetingmix optimalisatie.  
Strategische consulting door de klant, op (senior) management niveau, te adviseren bij het ontwikkelen van effectieve strategieën ten aanzien van hun marktontwikkelingen.
Formuleren van onderzoeksvraagstukken door de klantvraag op een juiste manier te interpreteren. Samen met de research professional uitwerken van inhoudelijke rapporten en deze vertalen naar ‘actionable insights’ voor (senior) management.
Requirements
Je hebt een Universitaire of gelijkwaardige opleiding en je hebt bij voorkeur ervaring met onderzoek aan klantzijde (minimaal 5 jaar)
Kennis en ervaring in marktontwikkeling en strategie
Vanuit Fact based consultancy commercieel gedreven, denken vanuit de klant
Organisatie sensitief, je weet een organisatie te doorgronden en de juiste contacten aan te spreken
Analytisch met goede statistische inzichten
Communicatief, met goede presentatie en consulting skills

To find out more information about the role and to apply, please click here

Facebook Comments / Reviews

comments

0 Comments / Reviews

Contact form submitted!
We will be in touch soon.